Αξιοπιστία και υπευθυνότητα από το 1970

 Η εταιρία έχει δραστηριότητα στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων από το 1970.

Οι μετακομίσεις - μεταφορές είναι η δραστηριότητα μας από το 1970 έχοντας εξυπηρετήσει μια ευρεία γκάμα πελατών, από μεταφορά εξοπλισμού γραφείων και μετακομίσεις σπιτιών μέχρι και την μετακόμιση μεγάλων οργανισμών. Σε όλα αυτά τα χρόνια λειτουργούμε με υπευθυνότητα και αξιοπιστία δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες.

Εξυπηρετεί όλες τις μεταφορικές ανάγκες σας με γνώμονα τον σεβασμό του πελάτη και την άριστη ποιότητα παροχής υπηρεσιών.

Η εταιρία διαθέτει ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως όλων των τονάζ, ώστε να καλύπτει με αξιοπρέπεια το δύσκολο κομμάτι που λέγεται μεταφορές.

Ειδικότερα χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικά μηχανήματα ειδικά για τις μετακομίσεις και σύγχρονα φορτηγά με όλες τις προδιαγραφές για μια σωστή και ολοκληρωμένη μετακόμιση.
 
Παρέχει πλήρη κάλυψη μεταφορών - μετακομίσεων σε όλη την Ελλάδα από φορτηγά αυτοκίνητα κλειστού τύπου. Ο σωστός συντονισμός και τεχνογνωσία που μας διακατέχει, μας επιτρέπει να εκτελούμε μεταφορές - μετακομίσεις χωρίς άγχος και αναστάτωση.

etairia1 oximataetairia2 1970