Εθνικές Διεθνείς μετακομίσεις

metakomiseis1

Η Μεταφορική Γαλανόπουλος αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της μετακόμισης, ώστε η επώδυνη διαδικασία για σας να γίνει με αξιοπιστία και υπευθυνότητα από εμάς. Η εταιρία έχει τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία, να αναλαμβάνει την συσκευασία των επίπλων, των γυαλικών, των ρούχων και ότι περιλαμβάνεται στη μετακόμιση, καθώς και την αποσυναρμολόγηση των επίπλων με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας.

Για την αποφυγή ανεπιθύμητων φθορών χρησιμοποιούνται σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, για μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς φθορές αντικειμένων και κοινόχρηστων χώρων. Επίσης, αναλαμβάνουμε την συσκευασία / αμπαλάζ όλης της επιχείρησης σας και την μεταστέγαση δημοσίων υπηρεσιών, την μεταφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, τη μεταφορά αρχείου και όλες τις υπηρεσίες μεταφορών - μετακομίσεων, που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας.

Η Μεταφορική Γαλανόπουλος αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία την μετακόμιση των γραφείων και της επιχείρηση σας, σε συνδυασμό με την αποσυναρμολόγηση και την συναρμολόγηση των γραφείων στο καινούργιο χώρο σας, με αντίπαλο τα δύσκολα χρονοδιαγράμματα των εταιριών.

Εθνικές Μεταφορές Μετακομίσεις σε όλη την Ευρώπη