Εργάσιμες ώρες

ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟ 07.00 — 21.00

Θα μας βρείτε

ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 5, ΚΑΜΑΤΕΡΟ 13451

210.88.24.616 // 6937.023.933 // 6944.335.802

Μετακομίσεις από το 1970

Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα
Εθνικές μετακομίσεις

Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα

Η Μεταφορική Γαλανόπουλος αναλαμβάνει την ολοκλήρωση της μετακόμισης, ώστε η επώδυνη διαδικασία για σας να γίνει με αξιοπιστία και υπευθυνότητα από εμάς. Η εταιρία έχει τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία, να αναλαμβάνει την συσκευασία των επίπλων, των γυαλικών, των ρούχων και ότι περιλαμβάνεται στη μετακόμιση. Καθώς και την αποσυναρμολόγηση των επίπλων με τα καλύτερα υλικά συσκευασίας.

Για την αποφυγή ανεπιθύμητων φθορών χρησιμοποιούνται σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα, για μεγαλύτερη ασφάλεια, χωρίς φθορές αντικειμένων και κοινόχρηστων χώρων. Επίσης, αναλαμβάνουμε την συσκευασία / αμπαλάζ όλης της επιχείρησης σας και την μεταστέγαση δημοσίων υπηρεσιών. Την μεταφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού, τη μεταφορά αρχείου και όλες τις υπηρεσίες μεταφορών – μετακομίσεων, που έχει ανάγκη η επιχείρηση σας.

Η Μεταφορική Γαλανόπουλος αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία την μετακόμιση των γραφείων και της επιχείρηση σας. Σε συνδυασμό με την αποσυναρμολόγηση και την συναρμολόγηση των γραφείων στο καινούργιο χώρο σας, με αντίπαλο τα δύσκολα χρονοδιαγράμματα των εταιριών.

Διεθνείς μετακομίσεις

Μετακομίσεις σε όλη την Ευρώπη

Η πολυετή πείρα της Μεταφορικής Γαλανόπουλος εγγυάται αξιοπιστία – συνέπεια – άρτια οργάνωση – ανταγωνιστικές τιμές. Έχουμε την δυνατότητα να αναλάβουμε ειδικές μεταφορές (πιάνων, χρηματοκιβωτίων, μεταφορές έργων τέχνης, μεταφορές οικοσκευών κ.α.) από και προς όλη την Ελλάδα.

Επίσης, προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ κατ’ οίκον εκτίμηση για το κόστος μετακόμισης – παροχή υλικών συσκευασίας για μετακόμιση – ανυψωτικά μηχανήματα μετακομίσεων – αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση επίπλων.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να βρούμε την ιδανικότερη λύση της μεταφορικής ανάγκη σας και να βρούμε την καλύτερη οικονομική λύση.

Μετακομίσεις σε όλη την Ευρώπη

“ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”

ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ